Sutra se nastavlja Superliga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 11:23

Sutra se nastavlja Superliga

Samo jedan dan nas deli od nastavka sezone u Superligi Srbije, posle tri meseca pauze zbog epidemije virusa korona. Protokol o ponašanju na stadionima je usvojen, a Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je i sudije za utakmice 27. kola

.

Prvi meč sutra od 15 časova igraju Inđija i Spartak.

Derbi kola Vojvodina - Čukarički počinje u 17 časova, a pravdu će deliti sudijski tim predvođen Milošem Đorđićem.

Istog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 19:30 Crvena zvezda gostuje Radu. Crveno-beli igraju meč koji im u slučaju pobede i tri boda donosi titulu državnog prvaka i to baš na dan godišnjice osvajanja Kupa šampiona u Bariju 1991. godine. Na Banjici glavni sudija biće Danilo Grujić, sa pomoćnicima Dalibora Đurđevića i Milovana Ristića.

Partizan dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana u subotu od 17:30, a na tom meču glavni arbitar biće Novica Anđelovski, sa pomoćnicima Goranom Beljinom i Dejanom Potočanom.

U subotu još igraju Radnik – Proleter (15:00) i Napredak – Radnički Niš (19:30).

Bojanu Nikoliću dodeljeno je da u nedelju sudi utakmicu između TSC i Javora (17:30).

Poslednji meč igraju Mačva i Voždovac od 19:30.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nastavljena Superliga: Remi na "Karađorđu", pobeda Spartaka u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020, 02:26

Fudbalska Superliga Srbije nastavljena je danas posle dva i po meseca pauze zbog pandemije korona virusa, a u prvom meču 27. kola Spartak iz Subotice slavio je u Inđiji sa 2:1 (1:1), dok je Vojvodina u Novom Sadu odigrala nerešeno protiv Čukaričkog 1:1 (1:0)...U meču koji je odigran bez prisustva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.