Stuttgart online i Buč Kesidi u Omladinskom centru CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stuttgart online" i "Buč Kesidi" u Omladinskom centru CK13

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu večeras, sa početkom u 21 čas, nastupiće beogradski sastav "Stuttgart online" i grupa iz Pančeva "Buč Kesidi".

"Stuttgart Online" postoje od 2006. godine. Prvi album "Radost svakom domaćinstvu" izdali su 2009. godine. Drugo izdanje "Prava stvar" objavljen je 2012.

Izdali su i pet singl-spotove u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene pod nazivom "Štutgart na vezi", na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Demir Ahmetović, Zoran Kostić Cane, Boris Mladenović i Dalibor Popović.

Sastav čine: Bojan Slačala - bas i glas, Marko Barišić - bubnjevi i glas i Damir Ahmetović - bas i glas.

Osim starih hitova, publika će na novosadskom koncertu biti u prilici da čuje i nove pesme koje nisu do sada izvođene uživo, navodi se u pozivu.

Karte za koncert staju 400 dinara i mogu se kupiti na ulazu u Omladinski centar CK13.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.