Striković: Nema nesporazuma sa SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2012, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Striković: Nema nesporazuma sa SNS

NOVI SAD -

Potpredsednik vojvođanskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Radoslav Striković izjavio je za Dnevnik da ne postoji nikakav nesporazum između socijalista i naprednjaka u pogledu formiranja lokalnih koalicija, jer je u SPS doneta politička odluka da se taj nivo vlasti uskladi sa koalicionim dogovorom na republičkom niovu, tamo gde je to moguće.

Striković, ipak, nije želeo da precizira da li je koalicija s naprednjacima moguća i u Novom Sadu i kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi do nje moglo doći, na čemu SNS posebno insistira poslednjih nekoliko nedelja.

On je, međutim, najavio skore promene lokalnih koalicija u sremskim opštinama.

Striković je rekao i da je u utorak razgovarao sa funkcionerom SNS Igorom Mirovićem, sa kojim se usaglasio da se "taj proces vodi bez pritisaka i za svaku lokalnu samoupravu ponaosob".

Na osnovu tih razgovora, on očekuje da bi se prve promene mogle desiti u Sremu, odnosno u Šidu, Novoj Pazovi i Rumi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.