Stefanović: Rezultati merilo za ostanak u Vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Rezultati merilo za ostanak u Vladi

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da rezultati treba da budu merilo za ostanak na ministarskoj funkciji i da svaki član Vlade koji se umorio ili misli da je pružio svoj maksimum treba da ustupi mesto nekom drugom.

Stefanović je kazao da nije doneta konačna odluka o eventualnoj rekonstrukciji vlade, kao ni o mogućim promenama u rukovodstvu SNS i vanrednim parlamentarnim izborima o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mediji spekulišu poslednjeg dana.

''Svaka promena je dobra, ali o svemu tome nije doneta nikakva konačna odluka'', rekao je Stefanović gostujući na TV Hepi.

Upitan za medijske napise o mogućoj rekonstrukciji vlade i smeni ministara, Stefanović je podvukao da rezultati treba da budu merilo za ostanak na ministarskoj funkciji.

Kako je rekao, svako ko se umorio, ko se nije snašao i ko misli da je dao svoj maksimum i da ne može više treba da ustupi mesto nekom dugom.

''I to niko ne treba lično da shvata. Ako Nebojša Stefanović nije dovoljno dobar, treba da ide i meni nije problem da to kažem. Prirodno je da se stvari menjaju i da dođe neko sa većom energijom'', kazao je Stefanović.

Komentarišući i medijske spekulacije o mogućim promenama u SNS i vanrednim parlamentarnim izborima, Stefanović je kazao da je Srbija ''dinamična zemlja u kojoj i vlast i opozicija jasno upućuju poruke''.

''I kada opozicija 49. put zaredom zatraži vanredne parlamentarne izbore i mi kažemo u redu, onda oni kažu: eto vlast hoće vanredne izbore'', naveo je Stefanović i dodao da opozicioni lideri stalno spominje vanredne izbore, a da se na lokalnim izborima u Majdanpeku videlo ''kako je narod pohrlio da glasa za opoziciju''.

''Samo još treba da izađu na vanredne izbore i da nas ubedljivo pobede, a mi razmišljamo o tome da im pružimo tu mogućnost'', rekao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović u Kruševcu

Izvor: RTS, 24.Okt.2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je Policijsku upravu Kruševac gde je razgovarao sa policijskim službenicima o unapređenju uslova njihovog rada. . "Želimo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.