Stefanović: Odluka o Paradi sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Odluka o Paradi sutra

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da još nije doneta nikakva odluka o održavanju Parade ponosa u Beogradu, zakazanoj za 28. septembar, ali je dodao da će odluka verovatno biti doneta na sutrašnjoj sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

"Mi radimo ozbiljno, prikupljamo sve procene ali odluku još nismo doneli... Verovatno ćemo sutra doneti konačnu odluku (o održavanju Parade)", rekao je Stefanović za Radio-televiziju B92.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
List "Blic" je u današnjem izdanju objavio da su "zabranjeni svi skupovi u nedelju, osim Parade ponosa", ali je Stefanović istakao da takve odluke nisu donete.

"Bezbednosne procene moraju na sveobuhvatan način da razmotre sve informacije, da se vidi da li je bezbednost svih građana garantovana i da li može sve da prođe bez većih eskalacija", rekao je ministar.

Ministar je dodao da će sutrašnja sednica Biroa ujedno verovatno biti i poslednja kojoj će predsedavati premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je ranije najavio da će se povući sa mesta prvog čoveka Biroa.

Stefanović nije mogao da kaže ko će naslediti Vučića, rekavši da to nije u njegovoj nadležnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.