Stara Pazova: Raspored dežurstava za Dan državnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Raspored dežurstava za Dan državnosti

Povodom Dana državnosti, u Srbiji su neradni dani 15. i 16. februar. Javne ustanove i preduzeća neće raditi do ponedeljka, u javnim komunalnim preduzećima biće dežurstva. JKP Čistoća Stara Pazova u petak, 15. februara neće odnositi smeće prema redovnom rasporedu, jedino će se prazniti polupodzemni kontejneri, a sahrane će se obavljati redovno. Parking servis u dane državnog praznika ne naplaćuje parkiranje.

Iz Saobraćajnog preduzeća Lasta Srem obaveštavaju putnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će autobusi i petak i u subotu saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Pošte i banke neće raditi do ponedeljka, dok se radno vreme prodavnica Univereksporta ne menja, i svi objekti će raditi po ustaljenom vremenu.

Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva u Staroj i Novoj Pazovi radiće od 8 do 14 časova, a u Starim Banovcima od 8 do 12 časova. Isto radno vreme prati i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece. Apoteke Doma zdravlja prate rad službi opšte medicine tako da će građani biti u mogućnosti da podignu propisanu terapiju. Služba hitne medicinske pomoći je dežurna 24 časa svakodnevno, a Služba hemodijalize radi po redovnom rasporedu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.