Stanković: Moram da vratim fudbalerima samopouzdanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2022, 14:52

Stanković: Moram da vratim fudbalerima samopouzdanje

Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković, izjavio je da je će njegov zadatak da vrati samoopuzdanje ekipi iz Ðenove, prenose italijanski mediji.

Stanković je sinoć debitovao na klupi Sampdorije na meču devetog kola Serije A protiv Bolonje (1:1).

"Prvi zadatak je da vratim ovim momcima samopouzdanje. Dok ne uđemo u mirnije vode i budemo mogli da kontrolišemo utakmice, nećemo rizikovati sa igrom iz poslednje linije. Možemo da igramo mnogo bolje, ali imao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samo jedan dan za rad sa grupom, tako da ću sada imati više vremena. Svi počinju od nule i na osnovu toga ću izabrati najboljih 11 protiv Rome", rekao je Stanković.

On je istakao da je privilegovan da radi u Seriji A.

"Zaista sam privilegovan i srećan. U fudbalu, kao u životu, morate da imate ciljeve. Ako je sa Crvenom zvezdom to bilo osvajanje titule, ovde, izboriti se za opstanak sa ovim momcima biće još bolje", kazao je trener Sampdorije.

Sampdorija će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Romom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.