Šta se čita na Sajmu knjiga?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se čita na Sajmu knjiga?

Međunarodni sajam knjiga u Novom Sadu traje do 11. marta, a ove godine privlači veliku pažnju posetilaca. Istovremeno se održava i sajam obrazovanja "Putokazi", a jedinstvena poruka je da je vrednovanje čitanja važno i dobar preduslov za nastavak školovanja u bilo kojoj oblasti.

Razglednje knjiga, kupovina po povoljinim cenama, druženje sa pisicima, čine ovogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajam knjiga interesantinim za veliki broj posetilica, kojih je, kako kažu izlagači, ove godine vidno više nego pre.

Pravna literatura, beletristika, monografije, takođe su zavredile pažnju posetilaca, a svakodnevna druženja sa piscima uz potpisivanje knjiga čine sajam dodatno atraktivnim.

Za one koji planiraju nastavak školovanja, u drugom delu hale sajma moguće je od učenika i studenata saznati informacije o upisu i načinima studiranja, a prisutni su i predstavnici stranih univerziteta. Tokom trajanja sajma naša televizija svakodnevno informiše gledaoce o aktuelnostima i dešavanjima, podsećajući na neraskidivu vezu između čitanja, pisanja, izdavaštva i medijske promocije pravih vrednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kreativni centar na Sajmu knjiga u Novom Sadu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Mar.2019, 02:18

Kao i svake godine, izdavačka kuća Kreativni centar učestvuje na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu. Od 5. do 11. marta 2019. na Novosadskom sajmu, pored knjiga za decu i roditelje, na štandu tog izdavača biće izložena i pomoćna stručna literatura, koju će vaspitači i profesori moći...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.