Sremska Mitrovica: Rekordna posećenost klizališta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Rekordna posećenost klizališta

Mitrovačko klizalište otvoreno je pre nešto manje od mesec dana, a najmlađi Mitrovčani ovde rado provode zimski raspust pa je tako skoro u svim terminima primetan veliki broj dece klizača. Grad Sremska Mitrovica i ove godine ispunio je želju mališanima postavkom klizališta a novina je krak koji prolazi kroz deo parka te je time uživanje u klizanju veće.

Najmlađi Mitrovčani i ovaj dan raspusta iskoristili su da ga provedu na klizalištu u centru Sremske Mitrovice. Neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nesigurnim hodom jer tek uče a drugi pak samouvereno, zakoračili su na led. Mitrovačko klizalište otvoreno pre nešto manje od mesec dana i danas je bilo puno dece.

Nepromenjena cena karte već nekoliko sezona za redom kao i novine, uticale su na rekordnu posećenost ove godine a sam projek

at vredi 2 miliona i 400 hiljada dinara kažu nadležni.

Klizalište je otvoreno svakog dana od 10 časova do ponoći u nekoliko jednoipočasovnih termina a biće postavljeno na gradskom trgu do sredine februara ukoliko to vremenski uslovi dozvole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.