Srem pod snegom, glavni putevi prohodni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srem pod snegom, glavni putevi prohodni

Snežne padavine u regionu Srema danas su značajno usporavale saobraćaj, a slična situacija prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda nastaviće se i u narednim danima kada se očekuje povećanje snežnog pokrivača kako sutra posle podne, tokom i u noći između petka i subote.

Vozače i u narednim danima očekuje vožnja po snežnim uslovima, dok nadležni savetuju obaveznu upotrebu zimskih pneumatika i što primereniju brzinu vožnje.

U šidskoj opštini zimske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službe ažurno održavaju prohodnost puteva, a za one koji se kreću ka graničnom prelazu Batrovci važna informacija je da kamioni čekaju i do 9 sati u kontinuitetu.

Slične vremenske prilike zatekle su i Sremsku Mitrovicu i Inđiju, a glavni prioritet su saobraćajnice i putevi prvog reda, dok su i ostali putevi prohodni.

Dežurne ekipe u Rumi na terenu su od ranih jutarnjih časova, zbog čega nema većih problema u saobraćaju, a pored toga čiste se i druge javne površine u opštini i prilazi javnim ustanovama.

Građani se takođe mole da očiste sneg ispred stambenih objekata, ne bi li tako sprečili stvaranje leda na trotoarima i eventualne povrede pešaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.