Sredstva za projekte Šidu i Bačkom Petrovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sredstva za projekte Šidu i Bačkom Petrovcu

BEOGRAD - Opštine Šid i Bački Petrovac dobiće 2,6, odnosno 1,7 miliona dinara, od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za različite namene, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

Sredstva, namenjena projektima za koje su lokalne samouprave konkurisale po javnom pozivu ministarstva za raspodelu sredstava od igara na sreću, biće uručena sutra, navedeno je u saopštenju.

U zgradi opštine Šid, državni sekterar tog ministarstva Duško Radaković će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsedniku opštine Milenku Dabiću uručiti rešenje o dodeli 2,6 miliona dinara za projekat racionalizacije u organima opštinske uprave.

Radaković će u Bačkom Petrovcu predsedniku opštine Vladimiru Turanu uručiti rešenje za iznos od 1,6 miliona dinara, a sredstva su, kako je saopšteno, namenjena projektu "Poslovni i inovacioni centar kao uspešan instrument razvoja preduzetništva".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.