Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Jul.2023, 14:39

Sombor: Uhapšena dva lica zbog šest teških krađa

SOMBOR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru rasvetlili su šest teških krađa, identifikovali i pronašli pedesetsedmogodišnjeg muškarca, osumnjičenog da je izvršio ova krivična dela. On se sumnjiči da je sa njiva na području Sombora, vlasništvo tri firme, otuđio više od 3.000 metara električnih kablova za napajanje sistema za zalivanje, dok je u jednoj krađi […]
Vest Sombor: Uhapšena dva lica zbog šest teških krađa objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Krivična prijava osumnjičenom za krađu 3.000 metara električnih kablova sa sistema za navodnjavanje u okolini Sombora

Izvor: Danas, 11.Jul.2023

Somborska policija je podnela krivičnu prijavu protiv muškrca (50) zbog sumnje da je sa njiva u okolini grada ukrao više od 3.000 metara električnih kablova za napajanje sistema za zalivanje, saopštila je danas lokalna policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.