Sombor: Radionica Veštine uspešnog roditeljstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Radionica "Veštine uspešnog roditeljstva"

U prostorijama Omladinskog klubu u Somboru u subotu 14. novembra biće održana besplatna radionica za roditelje koji žele da preispitaju i usavrše svoje tehnike vaspitanja.

Program će voditi Jasmina Đurić, diplomirani psiholog i autorka programa "Veštine uspešnog roditeljstva", navodi se u pozivu.

Učesnici i učesnice imaće priliku da identifikuju svoj vaspitni stil, saznaju koje su osnovne dimenzije vaspitanja, u kojoj meri svaku od njih primenjuju, moći će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se upoznaju sa osnovnim psihološkim pojmovima koji su prisutni u vaspitnom radu i definišu situacije koje bi hteli da promene.

Maksimalan broj učesnika je deset, pa su zainteresovani pozvani da se što pre prijave putem mejla jasmina_djuric@yahoo.com ili telefonom na broj 0600 704568.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.