Snoubord spektakl na platou Spensa u Novom Sadu

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snoubord spektakl na platou Spensa u Novom Sadu

“Avalanch Risk City Jam”, snoubord takmičenje u gradskim uslovima, biće održano u petak i subotu od 10 sati u Novom Sadu na platou Spensa, gde će biti izgrađena privremena ski i snoubord staza.

Jedinstveni događaj u regionu okupiće najistaknutije skijaše i bordere iz istočne Evrope i regiona. Najbolje očekuju vredne nagrade.

Osim u vratolomijama koje izvode sportisti, posetioci ovog festivala, moći će da uživaju i u posebno izgrađenom Zimskom selu. Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će da bude adrenalin poligon, stena za penjanje i zip lajn.

Prvog dana festivala u centru pažnje će biti profesionalni sportisti, dok će subota u potpunosti biti posvećena građanima, gde će se od 10 časova na platou Spensa okupiti Moto Deda Mrazovi.

Na stazi koju u petak koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca. Biće organizovano i takmičenje u skijanju za najmlađe, te nadmetanje u preciznom gađanju grudvama.

“Avalanch Risk City Jam” organizuje udruženje Friška gora, a dodatne informacije mogu se pronaći na njihovom sajtu www.arsf.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snowboard takmičenje u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016

AvalancheRiskCityJam, snowboard takmičenje u gradskim uslovima, biće održano 23. i 24. decembra u Novom Sadu na platou Spensa. ..U petak, 23. decembra na platou će se od 17 časova okupiti najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona. Biće izgrađena privremena ski i snowboard...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.