Sneg veje, novosadski putari posipaju so

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg veje, novosadski putari posipaju so

NOVI SAD -

Zbog snega koji je na području Novog Sada večeras počeo jače da pada, ekipe Zimske službe gradskog Javno-komunalnog preduzeća "Put" su na terenu i posipaju so po prioritetnim saobraćajnicama na sremskoj strani grada.

Kako je Tanjugu rekla portparol tog preduzeća Jelena Stojsavljević, Zimska služba "Puta" je u trećem stepenu pripravnosti, a ekipe će raditi na održavanju prioritetnih saobraćajnica sve dok traju snežne padavine.

Na zalihama ima dovoljno soli, a vozačima se preporučuje da u najvećoj meri prilagode vožnju vremenskim uslovima i vlažnim kolovozima, ističu u "Putu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Sneg veje, putari posipaju so

Izvor: Blic, 15.Mar.2013, 00:01

Zbog snega koji je na području Novog Sada večeras počeo jače da pada, ekipe Zimske službe gradskog Javno-komunalnog preduzeća "Put" su na terenu i posipaju so po prioritetnim saobraćajnicama na sremskoj strani grada...Kako je rekla portparol tog preduzeća Jelena Stojsavljević, Zimska služba...

Nastavak na Blic...

Prohodne sve gradske saobraćajnice

Izvor: Studio B, 15.Mar.2013

Sve ulice prvog prioriteta su čiste i prohodne za saobraćaj, a ekipe „Beograd-puta" održavaju ulice prvog i čiste ulice drugog pririteta, kažu u Zimskoj službi ovog komunalnog preduzeća. ..Ekipe „Beograd-puta" održavaju ulice prvog i čiste ulice drugog pririteta, kažu u Zimskoj službi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.