Smena sunca i oblaka, toplije od petka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2024, 06:15

Smena sunca i oblaka, toplije od petka

Ponedeljak nam donosi predah od padavina u većem delu zemlje. Biće i oblaka i sunca uz temperaturu do 17 stepeni. Toplije vreme očekuje se tek od petka.

Vedro i suvo jutro biće u zemlji. Promenljivo vreme uz smenu oblačnih i sunčanih intervala očekuje se u toku dana.

Ponegde u Vojvodini padaće tokom dana krakotrajna kiša, ali će se razvedriti uveče. Najniža temperatura biće od dva do sedam stepeni, a najviša dnevna od 13 do 17 stepeni.

UBeograduće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti promenljivo vreme, uz više sunca, ali bez kiše i do 14 stepeni.

Naoblačenje s kišom i pljuskovima i temperaturom do 18 stepeni očekuje se uutorak. Toplije vreme i više sunca biće tek od petka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUTROS JE BILO ISPOD NULE Danas najviše 17 stepeni, poslepodne KIŠA: Varljivo proleće donelo dve nove tegove na koje se svi žale

Izvor: Blic, 22.Apr.2024

U Srbiji će danas ujutro biti delimično vedro, u toku dana u većem delu zemlje će biti promenljivo uz smenu oblačnih i sunčanih intervala i suvo, glasi vremenska prognoza.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.