Smena sunca i oblaka sa pljuskovima, do 29 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2022, 01:05

Smena sunca i oblaka sa pljuskovima, do 29 stepeni

U Srbiji danas promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće umeren, povremeno pojačan severozapadni vetar. Najniža temperatura od 10 do 18, a najviša od 26 do 29 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Novom Sadu promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom u pojedinim delovima grada.

Duvaće umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura oko 18, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a najviša oko 27 stepeni.

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se još samo ponegde na jugoistoku zemlje.

U nedelju i ponedeljak sunčano i toplo.

U ponedeljak uveče i u toku noći na severu Srbije, a u utorak i u brdsko-planinskim predelima, umereno prolazno naoblačenje sa retkom pojavom kratkotrajnog pljuska i grmljavine.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano i veoma toplo, sa maksimalnim temperaturama oko i malo iznad 35 stepeni.

U petak kratkotrajno osveženje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Smena sunca i oblaka s kratkotrajnim pljuskovima

Izvor: B92, 17.Jun.2022

U Srbiji danas promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom...Najviša temperatura do 29 stepeni...Promenljivo i oblačno vreme usloviće tokom dana kratkotrajne pljuskove praćene grmljavinom. Ipak, biće i sunčanih perioda...Duvaće umeren,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.