Slavili Hihon i Betis, debi Brašanca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavili Hihon i Betis, debi Brašanca

Fudbaleri Sportinga pobedili su danas na svom terenu u Hihonu Leganjes sa 2:1, u utakmici trećeg kola španske lige.

Sporting je poveo u 17. minutu Nača Kasesa, a vođstvo je duplirao Duje Čop iz jedanaesterca u 43. minutu. Konačan rezultat postavio je Dijego Riko u 58. minutu.

Ekipa iz Hihona je neporažena posle tri kola, zauzima treće mesto na tabeli sa sedam bodova, dok novajlija u ligi Leganjes sa po jednom pobedom, remijem i porazom, zauzima 10. mesto na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa četiri boda.

Betis pobedio Valensiju, debi Brašanca

Fudbaleri Betisa pobedili su danas na gostujućem terenu Valensiju sa 3:2, u utakmici trećeg kola španske Primere i ostvarili prvu prvenstvenu pobedu.

Betis je poveo u 38. minutu golom Rubena Kastra, a vođstvo je udvostručio Hoakin u 54. minutu. Valensija je izjednačila u roku od tri minuta. U 75. minutu gol je postigao Rodrigo, a izjednačio je Ezekelj Garaj.

Pobedu Betisu doneo je Kastro svojim drugim golom na utakmici u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Za ekipu Betisa danas je debitovao bivši fudbaler Partizana Darko Brašanac i odigrao je celu utakmicu.

Valensija je tako pretrpela i treći uzastopni poraz, dok je Betis posle prve pobede sakupio četiri boda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pobeda Bolonje,Miha isključen,poraz Torina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2016

Fudbaleri Bolonje pobedili su danas na svom terenu Kaljari sa 2:1, u utakmici trećeg kola italijanskog prvenstva i ostvarili drugu pobedu...Bolonja je povela u 23. minutu golom Simonea Verdija, a vođstvo je duplirao Federiko Di Frančesko u 74. minutu, nepunih 10 minuta pošto je ušao na teren. Konačan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.