Škola aktivizma za romske devojke i žene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola aktivizma za romske devojke i žene

Udruženje Roma Novi Bečej ima otvoren poziv za učešće na "Školi aktivizma za romske devojke i žene" koja će se realizovati od 1. do 3. oktobra u Novom Bečeju. Rok za prijavu je 26. septembar.

Za program mogu da se prijave devojke i žene koje su bar godinu dana aktivistkinje u nekoj od organizacija civilnog društva.

Cilj aktivističke škole je jačanje romskog ženskog aktivizma organizacija u Vojvodini, kao i povećanje broja motivisanih mladih Romkinja za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << angažovanje u civilnom društvu, feminizmu i aktivizmu.

Učesnicama programa biće pokriveni putni troškovi, smeštaj i hrana, navodi se u pozivu.

Prijavni formular može se pronaći ovde, a popunjen je potrebno poslati na mejl adresu udruzenjeromanb@gmail.com.

Dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj 023 774 959.

„Škole aktivizma za romske devojke i žene" realizuje se uz podršku Open Society Foundations.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Bečej: Škola aktivizma za romske devojke i žene

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2016

Udruženje Roma Novi Bečej ima otvoren poziv za učešće na "Školi aktivizma za romske devojke i žene" koja će se realizovati od 1. do 3. oktobra u Novom Bečeju. Rok za prijavu je 26. septembar...Za program mogu da se prijave devojke i žene koje su bar godinu dana aktivistkinje u nekoj od organizacija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.