Sednica kriznog štaba sutra u 11 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2021, 17:09

Sednica kriznog štaba sutra u 11 sati

Broj zaraženih se ne smanjuje, broj preminulih raste iz dana u dan, a nije zabeležen značajan pomak ni u procentu vakcinisanih prvom dozom vakcine. Medicinski deo Kriznog štaba traži desetodnevno zatvaranje i kovid propusnice, a hoće li ovoga puta te mere biti i uvedene, biće poznato sutra, nakon sednice.

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je pre dva dana da će u toku nedelje biti održana sednica tog tela na kome bi trebalo da se razmotri da li je potrebno bilo šta dodatno da se uradi.

Ona je kazala i da se u ovom trenutku traži modalitet za uvođenje kovid propusnica na način da ne bude moguća zloupotreba i falsifikovanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O čemu će razgovarati Krizni štab – kovid propusnice ponovo na stolu?

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2021

Sednica Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa zakazana je za sutra. Koje su tačno teme sastanka, ne zna se još uvek, ali jedna od mogućih tema je uvođenje kovid propusnica.

Nastavak na N1 televizija...

Na svadbe i rođendane sa kovid propusnicom? Kada ne mora, a kada je obavezna

Izvor: B92, 20.Okt.2021, 13:14

Premijerka Brnabić posle sednice Kriznog štaba i najavljenih kovid propusnica za ugostiteljske objekte, pojasnila je kako se to odnosi na rođendane i svadbe.."Ako neko želi da ima rođendan ili svadbu na otvorenom – može, ne mora propusnica. Ako neko želi da ima svadbu koja će trajati do 22...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.