Saradnja Srbije i Međunarodne organizacije rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Srbije i Međunarodne organizacije rada

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, u okviru 108. zasedanja Međunarodne organizacije rada (MOR) koje se održava u Ženevi, razgovarao je sa regionalnim direktorom MOR za Evropu i centralnu Aziju Hajncom Kolerom, saopštilo je danas Ministarstvo.

Đorđević podsetio da je Srbija ratifikovala 76 konvencija te organizacije od ukupno 189 i da je u martu ove godine potpisan i novi Program dostojanstvenog rada za period 2019-2022. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji predstavlja dokument o konkretnoj saradnji Srbije sa MOR.

"Verujem da će saradnja u narednom periodu biti intenzivnija i podignuta na jedan viši nivo", rekao je Đorđević.

Koler je dodao da će saradnja MOR i Srbije nastaviti da se kreće uzlaznom putanjom i u narednom periodu, koja će se odvijati kroz zajedničku realizaciju projekata u oblastima kao što su socijalni dijalog i harmonizacija radnog zakonodavstva sa najvišim svetskim standardima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.