Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2017, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umerenog intenziteta

Saobraćaj u Srbiji večeras je umerenog intenziteta, a na prioritetnim putnim pravcima odvija se bez vanrednih zastoja i prekida.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, vreme zadržavanja na naplatnim rampama je uobičajeno i nije duže od pet minuta, osim na rampi Sirig u smeru ka Subotici, gde se vozila za naplatu putarine zadržavaju oko 45 minuta.

AMS podseća da su meteorolozi za veče najavili padavine, na savetuju vozače da na deonicama gde su kolovozi mokri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smanje brzinu i držite veće odstojanje.

Na deonicama na kojima se izvode radovi posebnu pažnju treba obratiti na postavljenu saobraćajnu signalizaciju, dodaje se u saopštenju.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Na frekventnim prelazima, kao što su Preševo, Gradina, Horgoš i Batrovci, saobraćaj je pojačanog intenziteta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oprez zbog mogućih pljuskova i ODRONA

Izvor: RTV Pink, 02.Sep.2017

Danas popodne se u većem delu Srbije očekuju povremeni pljuskovi pa Auto-moto savez Srbije (AMSS) savetuje vozačima da smanje brzinu i povećaju odstojanje izmedju vozila.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.