SM: Zimski klupski festival Mitrocks

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SM: Zimski klupski festival "Mitrocks"

U zgradi Hrvatskog doma u Sremskoj Mitrovici večeras će biti održan zimski klupski festival "Mitrocks" na kome će nastupiti bendovi Atheist Rap, Mortal Kombat i Kofein. Početak je najavljen za 21 čas.

Publika će imati višesatno zadovoljstvo da uživa u muzici svojih omiljenih izvođača u najboljem zatvorenom koncertnom prostoru u gradu, navodi se u pozivu.

Atheist Rap su u svojoj dugoj karijeri odsvirali mnogo koncerata pred mitrovačkom publikom, Mortal Kombat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su imali izuzetno uspešan i dobro posećen koncert na splavu Krug sa mačvanske strane Save pre nekoliko godina, a Kofein je trenutno najpopularniji mitrovački bend koji je na putu proboja u sam vrh domaće rok-scene.

Informacije o ulaznicama mogu se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici.

Festival organizuju SM Omladinski centar iz Sremske Mitrovice i SRF Team, uz podršku Centra za kulturu "Sirmiumart", HKC "Srijem-Hrvatski dom" i kafea Čelik.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.