SM: Održana godišnja priredba predškolaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SM: Održana godišnja priredba predškolaca

U Sremskoj Mitrovici je održana godišnja priredba predškolaca. Mališani koji od jeseni sedaju u školske klupe održali su priredbu na kojoj su predstavili svoja znanja i umeće stečena tokom boravka u Predškolskoj ustanovi Pčelica.

Budući prvaci sa područja grada Sremska Mitrovica dane provedene u vrtiću zaokružili su godišnjom priredbom u Sportsko poslovnom centru Pinki.

Pesmom i igrom, maštovitim koreografijama i nastupom za pamćenje predstavili su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << publici koja je sa pažnjom pratila nastup najmlađih Mitrovčana. Uzbuđenje i radost zbog polaska u školu, doskorašnji predškolci ne mogu da sakriju.

Predškolska ustanova Pčelica iz Sremske Mitrovice ispratila je ove godine 624 dece, koja će od jeseni biti đaci prvaci. Završna priredba svojevrstan je oproštaj od dana provedenih u vrtiću.

Završna priredba predškolaca tradicionalno se održava krajem maja. Uz pesmu i igru mališani koji odlaze iz vrtića raduju se budućim školskim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.