Rusija isporučuje Pancir Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija isporučuje "Pancir" Srbiji

Rusija će isporučiti Srbiji raketni sistem Pancir-S narednih nekoliko meseci, u skladu sa potpisanim ugovorom, izjavio je danas direktor ruske agencije uvoz i izvoz odbrambenih proizvoda Rosoboronexport Alexandar Mihejev.

"Raketni sistemi se sastavljaju, a srpski specijalci su na obuci. Sve se odvija po planu i neće biti odlaganja", rekao je Mihejev agenciji Tass.

Kako je rekao ugovor će biti ispunjen u narednih nekoliko meseci, a nakon što se završi obuka, nakon koje će Rusija započeti isporuku sistema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pancir S" u narednih nekoliko meseci stiže u Srbiju

Izvor: RTS, 06.Nov.2019

Rusija će isporučiti Srbiji raketni sistem "pancir S" u narednih nekoliko meseci, u skladu sa potpisanim ugovorom, rekao je direktor ruske Agencije za uvoz i izvoz odbrambenih proizvoda "Rosoboroneksport" Aleksandar Mihejev. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.