Rukometaši Vojvodine nastavili sa pobedama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2021, 19:35

Rukometaši Vojvodine nastavili sa pobedama

Rukometaši Vojvodine napravili su još jedan korak ka 9-toj tituli šampiona Srbije, pošto su ubedljivo pobedili niški Železničar 36:27.

Već od sredine prvog poluvremena bilo je jasno da će Novosađani upisati i 9-tu pobedu u plej-ofu, tim pre što su gosti doputovali u Novi Sad bez najiskusnijih igrača golmana Kocića, Spasića i Stojanovića.

Bili su izabranici Borisa Rojevića veoma raspoloženi od prvog minuta, sjajno je Nemanja Pribak razigravao ekipu, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je golman Stošić često bio nemi posmatrač događaja na terenu.

Kada je početkom drugog poluvremena na semaforu Sportskog centra „Slana bara“ pisalo 28:16, do kraja meča jedina dilema je bila da li će Nišlije uspeti da izbegnu poraz dvocifrenom razlikom.

To se i dogodilo nakon što je rezervistima domaćih pala koncentracija u finišu, pa je meč završen sa 9 golova razlike u korist Vojvodine, u čijim redovima je najefikasniji bio reprezentativac, Jovica Nikolić, sa 7 golova. Pogodak manje za Železničar postigao je Boris Radivojević.

Vojvodinu u nastavku plej-ofa očekuju dueli sa Metaloplastikom i Partizanom od kojih je već bila bolja u doigravanju, pa treba očekivati da Novosađani budu motivisani da novu šampionsku titulu osvoje bez poraza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.