Roling Stonsi na dobrotvornom muzičkom događaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2020, 05:27

Roling Stonsi na dobrotvornom muzičkom događaju

Legendarna muzička grupa Roling Stouns potpisala je ugovor o učešću na dobrotvornom koncertu "Jedan svet - Zajedno kod kuće", u društvu sa pevačima Pol Makartnijem, Stivi Vonderom, Elton Džonom i drugim svetskim rok zvezdama, objavljeno je danas na sajtu Ultimate Classic Rock.

"Čast nam je što smo pozvani da budemo deo ovog događaja i učestvujemo iz naših kuća, iz izolacije", kaže se u saopštenju grupe.

Uzevši u obzir da će svi članovi Stounsa biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod svojih kuća, nije jasno da li će rok legende svirati ili će se samo uključiti u razgovor.

Prenos ovog događaja počinje u subotu u 14.00 časova preko društvenih mreža i lajv platformi, a zarada je namenjena naporima organizacije Global Citizens da pruži podršku zdravstvenim radnicima koji su u prvim redovima borbe protiv pandemije koronavirusa i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najveće svetske zvezde uživo nastupaju za borbu protiv koronavirusa VIDEO

Izvor: B92, 18.Apr.2020

Legendarni Roling Stonsi potpisali su ugovor o učešću na današnjem dobrotvornom koncertu "Jedan svet - Zajedno kod kuće", u društvu sa Pol Makartnijem, Stivi Vonderom i drugim svetskim rok zvezdama, objavljeno je na sajtu Ultimate Classic Rock.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.