Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remont liftova iz gradskog budžeta?

NOVI SAD - Ukoliko se ne pronađe novac za generalni remont, do kraja godine će 36 dotrajalih liftova biti isključeno zbog opasnosti po bezbednost ljudi koji se njima voze. Portparol preduzeća "Stan" Mirko Jevtović izjavio je za "Blic" da se radi o liftovima prosečno starim 35 godina koji se nalaze u starim zgradama, mahom na Limanu I, staroj Detelinari i delom na Novom naselju. Prema njegovim rečima, od preko 900 liftova koliko održava to preduzeće 36 je u izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lošem stanju.

Generalni remont košta od 500.000 do 800.000 dinara, što predstavlja prepreku jer skupštine stanara u tim zgradama teško mogu da obezbede ta sredstva, te je potrebno da se iz gradskog budžeta za popravku izdvoji 29 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.