Remi Borusije i Volfsburga, pobeda Bajera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2014, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Borusije i Volfsburga, pobeda Bajera

Fudbaleri Borusije Dortmund i Volfsburga odigrali su danas nerešeno 2:2, dok je Bajer Leverkuzen u gostima savladao Hofenhajm s 1:0 u utakmicama 16. kola nemačke Bundeslige.

Najviše golova na večerašnjim utakmicama viđeno je u Frankfurtu, gde su Ajntraht i Herta odigrali nerešeno 4:4, Borusija Menhengladbah je na svom terenu slavila protiv Verdera sa 4:1, dok je Šalke u gostima s 2:1 pobedio Paderborn.

U derbiju večeri na stadionu Vestfalen bilo je dosta uzbuđenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Domaća ekipa je dva puta bila u prednosti, ali na kraju ekipa Jirgena Klopa nije uspela da zabeleži trijumf.

Borusiju je do prednosti Pjer Obamejang u osmom minutu, da bi izjednačenje gostima doneo Kevin De Brujin u 29.

"Milionere" je do nove prednosti doveo Čiro Imobile u 76. minutu, ali su gosti u 85. golom Nalda došli do izjednačenja.

Srpski internacionalac odigrao je ceo meč za ekipu Borusije, dok je reprezentativac Miloš Jojić utakmicu presedeo na klupi.

Borusija se tako posle 16 odigranih utakmica nalazi u zoni ispadanja, na 16. mestu sa 15 bodova, a Volfsburg je drugi sa 31.

Bajer Leverkuzen je u gostima savladao Hofenhajm, a jedini gol na meču postigao je Stefan Kisling u 79. minutu.

Leverkuzen u šampionatu Nemačke zauzima četvrto mesto sa 27 bodova, dok je Hofenhajm sedmi sa 23.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.