Reinženjering - nova emisija na O radiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Reinženjering" - nova emisija na O radiju

Sinoć je na O radiju emitovana prva emisija "Reinženjering", koja ima za cilj da mladoj populaciji približi procese koje društvo i država na svim svojim nivoima pokreću u cilju unapređenja položaja mladih u društvu, kao i sadržaj, efekte i mogućnosti uključivanja u njih.

Kroz intervjue sa donosiocima odluka zaduženim za usvajanje i realizaciju Strategije prema mladima, sa mladima koji su se odvažili da učestvuju u tim procesima, promovisanjem uspešnih pojedinaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i priča, informisanjem o aktuelnim domaćim i stranim konkursima i aktivnostima koji se tiču mladih, "Reinženjering" namerava da mlade informiše i zainteresuje da se sami uključe u sve te aktivnosti, kako bi, u sklopu svojih mogućnosti i znanja, mogli da "uzmu stvari u svoje ruke".

U prvoj emisiji sa gošćom Sanjom Šifliš razgovarano je o programu Euroodisej, Kopling društvo Srbije predstavilo je program iskustvenog učenja, a Khan akademija globalnu on lajn platformu za učenje.

Posle Nove godine "Reinženjering" će se emitovati u terminu ponedeljkom od 20 časova. Jučerašnja emisija može se poslušati ovde.

"Reinženjering" se realizuje u saradnji sa novosadskim Razvojnim fondom za mlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.