Raspisan oglas o davanju u zakup poslovnih objekata na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2021, 13:52

Raspisan oglas o davanju u zakup poslovnih objekata na Štrandu

Nadzorni odbor JKP „Gradsko zelenilo“ Novi Sad raspisao je oglas o davanju u zakup poslovnih objekata na kupalištu Štrand u Novom Sadu, obaveštavaju iz "Gradskog zelenila".

Rok za dostavu ponuda je 12. april 2021. godine do 10 časova, bez obzira na način dostave, a otvaranje ponuda je javno i biće održano istog dana u prostorijama preduzeća (Mladena Leskovca br. 1, Novi Sad, preko puta Najlon pijace) sa početkom u 11 časova.

Ceo tekst oglasa moguće je pročitati na zvaničnoj internet stranici Zelenila www.zelenilo.com, a zainteresovani ponuđači informacije mogu da dobiju i telefonom na broj 021/21-00-286 i 021/455-719.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.