Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Dec.2023, 19:00

Radovi u Fabrici vode nastavljaju se u četvrtak

NOVI SAD – U četvrtak, 21. decembra, nastavljaju se radovi na rekonstrukciji cevovoda u zatvaračnici aeratora (ulaz 2) u Fabrici vode. Radovi će trajati 24 časa. Od šest sati ujutru u četvrtak 21. decembra, do šest sati ujutru u petak 22. decembra. Za vreme radova biće isključeno 50 odsto preradnog kapaciteta Fabrike vode, zbog čega […]
Vest Radovi u Fabrici vode nastavljaju se u četvrtak objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Novosađani, pripremite zalihe: Nastavljaju se radovi u Fabrici vode

Izvor: B92, 19.Dec.2023, 10:29

Zbog radova na rekonstrukciji cevovoda u novosadskoj Fabrici vode, koji će početi u četvrtak, 21. decembra, u šest časova ujutro, i trajaće 24 sata, očekuje se pad pritiska u distributivnoj mreži, a postoji i mogućnost prekida u isporuci pijaće vode, saopštilo je danas JKP "Vodovod i kanalizacija".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.