Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2023, 13:41

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice

U okviru radova na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, trenutno je u toku postavljanje završnog asfaltnog sloja na saobraćajnicama i polaganje granitnih kocki u površinama na kružnom toku. Takođe, u završnoj fazi su radovi na pešačkoj i biciklističkoj stazi na Bulevaru cara Lazara, koje će biti prohodne od četvrtka, 13. aprila.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Postavljanje završnog sloja na izgradnji kružne raskrsnice na Limanu (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2023

NOVI SAD – U okviru radova na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, trenutno je u toku postavljanje završnog asfaltnog sloja na saobraćajnicama i polaganje granitnih kocki u površinama na kružnom toku. Takođe, u završnoj fazi su radovi na pešačkoj i biciklističkoj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.