Radionica krativnog pisanja u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica krativnog pisanja u CK13

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu danas u 19 časova biće održana prva ad hoc radionica krativnog pisanja.

Svi zainteresovani mogu da se uključe, a ideja je da se organizuju okupljanja jednom mesečno, na kojima bi učesnici donosili sveže tekstvoe, priče, pesme, ali i na licu mesta stvarali nove radove, kako samostalne, tako i zajedničke.

Večeri će uglavnom biti inspirisane određenom temom, odlomkom iz nekog dela ili samo jednom rečju, a posle svake radionice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi ostajao i jedan zajednički tekst.

Nakon dvosatnog rada, tekstovi bi se čitali javno u klubu CK13. Plan je i da se već posle prvog okupljanja pokrene blog na kome će se skladištiti radovi nastali na ovim radionicama.

Na današnjem, prvom okupljanju tema je slobodna i neće biti javnog čitanja, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.