Pulev optužio Klička da je lažirao povredu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pulev optužio Klička da je lažirao povredu

Bugarski bokser Kubrat Pulev optužio je aktuelnog svetskog šampiona u teškoj kategoriji Ukrajinca Vladimira Klička da je lažirao povredu, kako bi izbegao borbu sa njim, prvobitno zakazanu za 6. septembar.

Kličko je zbog povrede bicepsa, koju je zadobio na treningu u Austriji, odložio meč za 15. novembar.

"To je potpuna besmislica. Radi se o blagoj povredi, znate i sami šta sve medicina danas može da uradi, a on ima oko sebe dobar tim specijalista i mogao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se oporavi na vreme", rekao je Pulev

On je dodao da je Kličko, po njegovom mišljenju, "svestan da postoji veliki rizik od mogućeg poraza".

"Predstavljam mu veliku pretnju, ali ću uporno ići za ciljem i pripremiću se još bolje", rekao je Pulev.

Kličko, pored IBF titule, ima pojaseve prvaka u WBO, WBA i IBO verziji i do sada je ostvario 62 pobede od ukupno 65 mečeva.

Njegov izazivač Pulev je do sada nepobeđen, a u 20 pobeda zabeležio je 11 nokauta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.