Psi izujedali inženjerku na radnom zadatku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psi izujedali inženjerku na radnom zadatku

Jasnu Subakov, šumarsku inženjerku u Javnom komunalnom preduzeću "Komunalac" iz Bečeja, danas su, dok je premeravala zemljište koje je njeno preduzeće trebalo da pošumi, sa salaša na Poljaničkom putu, od kojeg je ona bila udaljena nekoliko stotina metara, čiji je vlasnik I. M, napala su i izujedala tri velika psa – rotvajler i dva krupna mešanca.

Inženjerki Subakov psi su naneli teške telesne povrede, a iz njihovih čeljusti spasao je slučajni prolaznik i pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hitnu pomoć koja je inženjerku Subakov odvezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

Od direktora JKP "Komunalac" Norberta Kovača RTV je dobila potvrdu da je vlasnik salaša I.S. priznao da je kapija njegovog imanja bila otvorena i da su njegovi psi izujedali  inženjerku Subakov.

Kovač je našem dopisniku Nenadu Jovićeviću rekao da će od nadležnih organa i vetereinarske inspekcije zahtevati da se, kako je rekao, nad psima sprovedu odgovarajuće zakonske mere.

Policija je tekođe obavila uviđaj i čeka se njeno saopštenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Psi je izujedali na radnom zadatku

Izvor: B92, 19.Feb.2015, 00:16

Jasnu Subakov, šumarsku inženjerku u Javnom komunalnom preduzeću "Komunalac" iz Bečeja, izujedali su psi dok je premeravala zemljište koje je trebalo da pošumi...KAko javlja RTV, ženu su napala i izujedala dva psa – rotvajler i šarplaninac sa salaša na Poljaničkom putu, od kojeg je ona bila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.