Prvi dan 2019. oblačan i suv, oko Božića ledeni dani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2019, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi dan 2019. oblačan i suv, oko Božića ledeni dani

Prvog dana nove 2019. godine u većem delu Srbije biće pretežno oblačno i suvo, dok će na severu pre podne biti pretežno sunčano.

Na planinama se tokom jutra očekuje provejavanje slabog snega, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od minus tri do jedan stepen, najviša dnevna od dva do četiri stepena.

Tokom noći između 1. i 2. januara doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će do novog naoblačenja sa severa.

I u Novom Sadu će 1. januara biti potpuno oblačno i suvo, uz slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura biće oko jedan, a najviša dnevna oko četiri stepena.

Prema prognozi u sredu, 2. januara očekuje se naoblačenje sa kišom i snegom, iz pojačani severni vetar.

Od četvrtka, 3. januara biće veoma hladno sa umerenim, ponegde i jakim jutarnjim mrazem, sa temperaturama od minus 10 do minus četiri, lokalno i niže.

U većini mesta se očekuju i ledeni dani, što znači da maksimalna dnevna temperatura neće preći "u plus".

Povremeno će padati sneg, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Više padavina se očekuje u zapadnim i centralnim krajevima, kao i na planinama, uz povećanje visine snežnog pokrivača, a zbog povremeno jakog severozapadnog vetra očekuju se vejavica i snežni nanosi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stižu ledeni dani u Srbiju

Izvor: Mondo, 01.Jan.2019

Prvog dana nove 2019. godine u većem delu Srbije biće pretežno oblačno i suvo...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni...Tokom noći između 1. i 2. januara doći će do novog naoblačenja sa severa...I u Beogradu će danas biti potpuno oblačno i suvo,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.