Prva prolećna Novosadska cvetna pijaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 06:29

Prva prolećna "Novosadska cvetna pijaca"

Ovaj petak i subotu počinje prolećni ciklus "Novosadskih cvetnih pijaca", koje Pokret gorana Novog Sada organizuje sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

Na dobro poznatoj lokaciji svim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane i nekoliko izlagača umetničkih zanata.

Naredna "Cvetna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pijaca" planira se 14. i 15. maja.

Novosadska cvetna pijaca podleže svim preporučenim merama zaštite i molimo sve posetioce "Novosadske cvetne pijace" da pravilno nose maske za lice i drže fizičku distancu, kako bismo svi bili bezbedni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas i sutra Novosadska cvetna pijaca na platou Spensa

Izvor: NoviSad.com, 07.Maj.2021

Prva ovogodišnja Novosadska cvetna pijaca biće održana danas i sutra na platou ispred Spensa. Foto: Pokret gorana Novog Sada..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.