Proširuje se naplatna stanica Preljina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proširuje se naplatna stanica Preljina

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da se od ponedeljka, 30. decembra, naplatna stanica "Preljina" proširuje sa pet na sedam saobraćajnih traka, od kojih će tri biti za izdavanje kartica i četiri za naplatu.

Za elektronsku naplatu putarine određena je jedna traka, ali, po potrebi, u funkciji će biti dve ili tri trake, u cilju bržeg prolaska vozila kroz naplatnu stanicu.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine, kao i da vožnju prilagode uslovima na putu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Proširuje se naplatna stanica Preljina

Izvor: B92, 28.Dec.2019

Beograd -- JP "Putevi Srbije" saopštilo je da se od ponedeljka, 30. decembra, naplatna stanica "Preljina" proširuje sa pet na sedam saobraćajnih traka...Od sedam traka, tri će biti za izdavanje kartica i četiri za naplatu...Za elektronsku naplatu putarine određena je jedna traka, ali, po potrebi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.