Privremeno zatvorene 24 benzinske stanice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020, 10:18

Privremeno zatvorene 24 benzinske stanice

Na 35 benzinskih stanica, od ukupno 84 u kojima je Poreska uprava u prvih devet meseci kontrolisala evidentiranje prometa preko fiskalnih kasa, utvrđene su mere nepravilnosti, saopšteno je iz Poreske uprave.

U 24 slučaja izrečena je mera privremenog zatvaranja objekta, od čega je u tri slučaja izrečena mera zatvaranja u trajanju od tri meseca, zbog drugog, ponovljenog prekršaja.

Kako se navodi u saopštenju, najčešće utvrđene nepravilnosti bile su neizdavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fiskalnih računa, neprijavljivanje radnika, nepravilno i neažurno vođenje poslovnih knjiga, kao i nepravilnosti koje se tiču popisa goriva, neproknjiženih manjkova ili nezaduženih viškova robe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poreska uprava privremeno zatvorila 24 benzinske pumpe

Izvor: RTS, 19.Okt.2020

Zbog utvrđenih nepravilnosti u radu, Poreska uprava je za 24 benzinske pumpe izrekla meru privremenog zatvaranja objekta. . Na 35 benzinskih stanica, od ukupno 84 u kojima je Poreska uprava u prvih devet meseci kontrolisala evidentiranje prometa preko fiskalnih kasa, utvrđene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.