Privredna delegacija Češke u poseti Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privredna delegacija Češke u poseti Vojvodini

Privredna delegacija Češke u poseti je Vojvodini, kako bi sa resornim sekretarijatom i predstavnicima privrednika razgovarali o budućoj saradnji i potencijalnim ulaganjima u privrednom, energetskom i metalskom sektoru.

Zajedničke aktivnosti vojvođanskog metal klastera, Evropske mreže preduzetnika i Pokrajinske Vlade, rezultirale su posetom delegacije čeških privrednika iz metalskog kompleksa. Njima će biti predstavljeni potencijali naše pokrajine, kada je metalski sektor u pitanju.

U odnosu na 2016. godinu ekonomski pokazatelji i bilansi robne razmene između Češke republike i Vojvodine su u usponu. Ostvareno je povećanje izvoza za oko sedam odsto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.