Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2023, 10:59

Premijera inkluzivne predstave "Vulkanizerska drama“ u Kikindi

U kikindskom Dečijem pozorištu "Lane“ održana je premijera inkluzivne predstave "Vulkanizerska drama“. U zanimljivom igrokazu učestvovali su korisnici Centra za pružanje usluga socijalne zaštite Kikinda "Naša kuća“ i članovi Teatra "Gusani u magli“. Osim višeg stepena socijalne integracije korisnika "Naše kuće“, cilj je da se kroz predstavu skupe sredstva za kupovinu subliminacionog štampača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kikinda: odigrana „Vulkanizerska drama“ – inkluzivna predstava sa originalnim ciljem

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2023

KIKINDA – Korisnici Centra za pružanje usluga socijalne zaštite i članovi humanitarnog teatra “Gusani u Magli” premijerno su, u sali Dečjeg pozorišta “Lane”, izveli inkluzivnu predstavu pod nazivom “Vulkanizerska drama”. Radi se o početku akcije prikupljanja priloga, koji će biti...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.