Preko 60 ulica u opštini Inđija dobija asfalt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko 60 ulica u opštini Inđija dobija asfalt

Zmaj Jovina ulica u Novom Slankamenu jedna je od najprometnijih u ovom naselju. Meštani Slankamena pretežno se bave poljoprivredom, pa upravo ovom deonicom puta često prolazi teška mehanizacija. U planu je da ova ulica u narednom periodu bude asfaltirana, a pre toga intenzivno se radilo na skidanju bankina i iskopavanju kanala.

Projekat asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine Inđija provode se kraju. Problemi, kada je reč o ovom projektu, nastali su zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nekolicine stanara pojedinih ulica gde vlasnici parcela kuda treba da prođe asfalt koče ceo projekat.

Kroz projekat asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine Inđija predviđeno je da preko 60 ulica dobije asfalt.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.