Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2024, 10:45

Predsednik Vučić se sastaje sa ministrom odbrane Nemačke Pistorijusom

BEOGRAD – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće ministra odbrane Savezne Republike Nemačke Borisa Pistorijusa, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima. Kako je precizirano, sastanak predsednika Vučića i Pistorijusa planiran je za 15.30, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Nakon sastanka predviđene su izjave za medije, navodi se u saopštenju. Pročitajte još: Preuzmite našu […]
Vest Predsednik Vučić se sastaje sa ministrom odbrane Nemačke Pistorijusom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Nemački ministar odbrane Pistorijus danas sa Vučićem, juče boravio na Kosovu

Izvor: Danas, 07.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sastaće se danas sa nemačkim ministrom odbrane Borisom Pistorijusom, sastanak je najavljen za 15.30 časova. Nemački ministar odbrane prekjuče je boravio u prvoj zvaničnoj poseti Kosovu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.