Požar uništio deo fabričke pogrebne opreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar uništio deo fabričke pogrebne opreme

BAČKA TOPOLA - U požaru u subotu ujutru izgoreo je deo objekta sušare i lakirnice Fabrike za proizvodnju pogrebne opreme "Usluga" u Bačkoj Topoli i na svu sreću povređenih nije bilo.

Uzrok požara, koji je buknuo oko sedam časova i 30 minuta je trenje nastalo prilikom čišćenja sloja laka u komori za lakiranje, rečeno je Tanjugu u lokalnoj vatrogasnoj službi.

Zahvaljujući prisebnosti i angažovanju radnika i vatrogasaca požar je za manje od sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vremena ugašen.

U vatri, kako navode u vatrogasnoj službi, je izgoreo deo mašina u sušari, 40 metara kvadratnih krovne konstrukcije i oko 80 metara kvadratnih objekta, a oštećen je i deo proizvoda.

Procena štete je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.