Požar na obodu Deliblatske peščare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na obodu Deliblatske peščare

U vikend naselju Trujino na samom obodu Delilbatske peščare, u blizini Bele Crkve, danas oko podneva se zapalilo nisko rastinje, a požar je ubrzo počeo da se širi i stigao je do nekloliko vikendica i borove šume.

Brzom intervencijom nekoliko desetine vatrogasaca sa osam vozila iz Pančeva, Kovina, Vršca, i Bele Crkve požar je za četiri do pet sati lokalizovan.

Vatrogasne ekipe će ostati tokom cele noći na terenu jer požar još uvek nije saniran.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U toku sutrašnjeg dana biće izvršen uviđaj nakon kojeg će se dati i preiliminarne ocene o površini zahvaćene požarom kao i eventualni uzrok nastanka požara.

U lokalizaciji požara učestvovali su i vlasnici vikendica. Na svu sreću povređenih nije bilo, a od požara je stradao samo jedan pomoćni objekat .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.