Požar na novosadskoj deponiji podmetnut?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na novosadskoj deponiji podmetnut?

Požar koji je u nedelju u popodnevnim časovima izbio na Gradskoj deponiji u novosadskom naselju Klisa je najverovatnije podmetnut, smatraju u JKP "Čistoća" Novi Sad.

U svom saopštenju ovo javno-komunalno preduzeće navodi da sumnjaju na to jer se baš kao i prošle godine, požar desio na lokaciji deponije koja se inače ne koristi.

Požar je izbio u nedelju nešto posle 18 sati i 30 minuta i trajao je više od tri sata.

Radnicima preduzeća JKP "Čistoća" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Vatrogasnoj brigadi, koji sa svom raspoloživom mehanizacijom i cisternama sa vodom gasili požar, priključili su se i radnici drugih javno-komunalnih preduzeća, i preduzeća "Transnafta" i kamionima su posipali zemlju na delove deponije koji su bili zahvaćeni vatrom.

U požaru nema povređenih i zbog ovog događaja nije bilo nikakve opasnosti po građane Novog Sada i njihovu imovinu, potvrdili su za Tanjug u JKP "Čistoća", ali se u pojedinim delovima grada osetio jak neprijatan miris.

Uzrok požara predmet je i policijske istrage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otrov nad Novim Sadom: Ponovo gori deponija

Izvor: Mondo, 26.Avg.2018

Na Gradskoj deponiji na novosadskom naselju Klisa u popodnevnim časovima izbio je požar čije gašenje još traje...Foto: Mondo/Goran Sivački..Vatra je primećena večeras oko 18 časova, a u gašenju požara čiji je uzrok za sada nepoznat učestvuje pet vatrogasnih ekipa. Povređenih nema...Njima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.