Popović:Ekonomija i državotvornost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović:Ekonomija i državotvornost

Srpska narodna partija (SNP) biće stranka desnog centra, ali ne sa čvrstom figurom lidera, rekao je danas osnivač te stranke Nenad Popović.

"Mi nismo liderska partija, nastali smo iz naroda za narod i ovde će biti puno lidera", poručio je Popović u centru Beograda gde je postavljen štand za prikupljanje potpisa podrške građana.

Bivši potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS), dodao je da su državotvornost i jačanje domaće ekonomije okosnica stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju osniva.

Upitan da li očekuje da mu se priključi i bivši lider DSS-a Vojislav Koštunica, koji napustio tu stranku 14. oktobra, nakon što je Sanda Rašković Ivić poslata nova predsednica, Popović je odgovorio da mu je čast što je bio Koštuničin potredsednik i da mu želi uspeh.

"Verujem da će Koštunica imati još puno toga da kaže u budućnosti", ocenio je Popović.

U NDS-u očekuju da će dovoljan broj potpisati sakupiti do 10. novembra, a osnivačka skupština stranke zakazana je za 4. decembar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Ekonomija okosnica SNP

Izvor: B92, 18.Okt.2014

Srpska narodna partija (SNP) biće stranka desnog centra, ali ne sa čvrstom figurom lidera, rekao je danas osnivač te stranke Nenad Popović..."Mi nismo liderska partija, nastali smo iz naroda za narod i ovde će biti puno lidera", poručio je Popović u centru Beograda gde je postavljen štand za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.