Ponovni apel za racionalnu potrošnju vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 12:03

Ponovni apel za racionalnu potrošnju vode

S obzirom na to da su za predstojeći vikend najavljene ekstremno visoke temperature, JKP "Vodovod i kanalizacija“ prinuđeno je da iznova apeluje na korisnike da vodu troše namenski, tačnije za obavljanje higijenskih potreba, kuvanje i piće, kako ne bi došlo do situacije ponovnog uvođenja restriktivnih mera.

Vode trenutno ima dovoljno, ali ne za zalivanje bašta, polivanje pločnika, punjenje bazena i ostale vidove neracionalne potrošnje. Voda je ograničen resurs i molimo sve sugrađane da budu savesni i odgovorni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vodovod ponovo apeluje na građane da racionalno troše vodu

Izvor: NoviSad.com, 29.Jul.2021

JKP „Vodovod i kanalizacija“ ponovilo je danas apel da građani racionalno troše vodu. U saopštenju navode da, s obzirom na to da su za predstojeći vikend najavljene ekstremno visoke temperature, mole građane da vodu troše namenski..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.