Poljoprivrednici neće voditi knjige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednici neće voditi knjige

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović demantovao je danas da će poljoprivrednici morati da vode poslovne knjige i rekao da je to izmišljena vest koju su plasirali pojedini mediji.

Poljoprivredna domaćinstva neće vodtiti poslovne knjige, to je obaveza samo poljoprivrednih proizvođača koji su registrovani kao preduzetnici ili su u sistemu PDV, rekao je Nedimović u Jutarnjem dnevniku RTS.

On je najavio i da će Srbija otvarati nova tržišta za plasman poljoprivrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proizvoda.

Nameravmo da se izvozno orijentišemo na platežno dobro sposobna tržišta, Kinu i Indiju, kao i da se vratimo na neka tržišta severne Afrike, poput Alžira i Maroka, rekao je Nedimović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedimović: Poljoprivrednici ne moraju da vode poslovne knjige

Izvor: Beta, 17.Okt.2018

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je danas da poljoprivredna gazdinstva nemaju obavezu vodjenja poslovnih knjiga, već samo oni koji su u sistemu PDV-a i registrovani kao preduzetnici."To su dezinformacije, molim vas nemojte da uzenemiravate naše seljake,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.